juni 21, 2024

Lokaal Woon Advies

Alles over je huis en tuin!

Alles over LED panelen

Wij hebben gezien dat LED panelen een aantal voordelen hebben. Ze zijn energie zuinig, duurzaam en na 2 jaren verdient het zichzelf. In dit artikel zullen wij het hebben over alles van LED panelen.

Waarom LED panelen?

Voor de zakelijke mensen is een LED panel een goede uitkomst. Het is makkelijk op te hangen en met bepaalde afmetingen krijgt je ruimte een prachtige verlichting. LED panelen kopen bij lampdirect.be is makkelijk te integreren in een systeemplafond. Het systeemplafofn hoef je niet schoon te maken. Verder is een LED panel ook stof dicht waardoor je geen last zal hebben van spinnenwebben.

LED panelen kopen

Bij lampdirect.be is het heel eenvoudig, snel en veilig om online een LED panel te kopen. Het assortiment van de webshop beschikt over lampen van top kwaliteit en tegen de beste en voordeligste prijzen. Daarnaast kun je gebruik maken van de All-in garantie die 1,3 of 5 jaren bedragen. Deze garantie garandeerd jou een werkend product voor een bepaalde tijd. Er zijn geen verborgen kosten en voorwaarden, alleen een paar belangrijke regels.

Lichtkwaliteit

Het belangrijkste om een kantoor -of werkruimte te verlichten is de UGR waarde, deze bepaald als er geen lichthinder wordt veroorzaakt in de ruimte. In het assortiment van lampdirect.be vind je een LED panelen met verschillende lichtkleuren zoals: warm wit (3000K), natuurlijk wit (4000K) en daglicht (6500K).

Conclusie

Indien je meer wilt weten over de verschillende lichtsoorten, wattages en mogelijkheden van de LED lampen van lampdirect.be , kun je dan een kijkje nemen in het assortiment. Hier kom je alles over LED panelen tegen en welke het beste is voor jou.