juli 13, 2024

Lokaal Woon Advies

Alles over je huis en tuin!

Castelvetro; Diverse mogelijkheden maar een duidelijke focus op houtlook!

Sinds 1971 produceert Castelvetro keramische tegels. Vanaf het prille begin is bij Castelvetro de aandacht gericht op schoonheid en design. De aandacht voor schoonheid en design, in combinatie met de topkwaliteit die geleverd wordt, heeft er toe geleidt dat Castelvetro is uitgegroeid tot een van de top A-merken in de keramische tegelindustrie. Castelvetro maakt porcellanato keramische tegels in Italië die ideaal zijn voor binnen en buiten vloeren en produceert een brede collectie met zowel natuursteen look als houtlook, maar houtlook is toch wel echt de focus!

 

Momenteel is het Castelvetro keramisch parket zeer populair met de Castelvetro Woodland serie en de Castelvetro Aequa serie. De Woodland is een van de best verkopende keramische parket tegels bij Tegelmegashop.be en biedt met 6 unieke houtlook kleurtinten voor ieder wat wils, gaat u voor de frisse Elm, de klassieke Walnuts, de luxe Oak of juist voor de traditioneel ogende Cherry. Met een toegankelijke maatvoering van 30×120 bent u verzekerd van een practige look, maar ook een product dat goed ‘te leggen’ is en beschikt over een optimale prijs – kwaliteit verhouding, zeker bij ons! U bestelt de Woodland, maar ook ander Keramisch parket voordelig online bij Tegelmegashop.be. Naast de Woodland voert Castelvetro uiteraard nog veel meer tegelseries, zoals; Vogue, Ubahn, Overland/ Eramosa en Fusion om er een aantal te noemen, maar er zijn er nog veel meer!

Tegelmegashop

Bent u geïnteresseerd in onze zeer scherpe (de laagste!) Vraag dan direct online onze laagste prijs aan. Voor u ons bezoekt met het doel om een specifieke tegel van Castelvetro te bekijken, adviseren wij u om eerst contact met ons op te nemen. Onze medewerkers kunnen dan meteen nagaan of de door u gewenste tegel in de showroom aanwezig is.  Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij een sample aanvragen.