juni 20, 2024

Lokaal Woon Advies

Alles over je huis en tuin!

Gyproc plafond

Gyproc plafond van KCP


Het komt vaak voor dat een plafond in de loop der tijd minder mooi wordt. Dat kan onder andere komen door beschadigingen, maar ook kan een plafond simpelweg wat vaal of viezig worden. En dat is erg zonde, want een plafond maakt een groot deel uit van de uitstraling van je woning. Als je plafond er niet meer verzorgd uitziet, zal dit een effect hebben op de rest van je woning. Daarom is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je een mooi plafond hebt – en blijft houden. Bij KCP kan je allerlei soorten plafonds kopen. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan plafonds en kan deze op maat voor je maken. Een voorbeeld daarvan is een Gyproc plafond. Dit is een afgehangen plafond, waarbij een soort constructie wordt gebruikt met houten balken of beton dat al aanwezig is in je woning. Soms is dit niet mogelijk: dan wordt er een spanplafond gemonteerd aan je wanden. Hier worden speciale beugels voor gebruikt. Een spanplafond is een kunststofdoek dat onder je huidge plafond wordt gespannen. Dit is dus een erg makkelijke manier om je plafond een nieuwe look te geven.

Gyproc plafond

Voordelen Gyproc plafond

Er zijn een heleboel voordelen aan het aanschaffen van een plafond van Gyproc. Eén daarvan is natuurlijk de tijd die het je kost om het plafond aan te brengen. Deze is namelijk veel korter dan de plaatsing van een ander soort plafond. Bovendien kan een Gyproc gewoon onder je huidige plafond worden geplaatst, zodat je eigen plafond niet eerst verwijderd hoeft te worden. Dit bespaart heel veel tijd en moeite. Ook kost het aanbrengen van een Gyproc weinig moeite, zodat er geen overlast wordt veroorzaakt. Gyprocs zijn goedkoper dan alternatieve plafonds, zodat je ook nog eens flink wat geld bespaart. Met een Gyproc kun je eigenlijk op een eenvoudige manier je plafond verlagen en mooier maken. Zo kun je onder andere energiekosten besparen. Bovendien kan het plafond ook geluid dempen.

Overal aan te brengen

Een Gyproc is voor vrijwel alle ruimtes geschikt. Je kunt dit soort plafonds aanbrengen in onder andere kantoren, winkelpanden, woonhuizen, en horecagelegenheden. Ook kun je geheel zelf kiezen hoe het plafond eruit komt te zien. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de kleur bepalen, zodat je deze kan afstemmen op de rest van de ruimte. De Gyproc wordt simpelweg bevestigd aan de materialen die al in je woning aanwezig zijn. Als je het plafond wil plaatsen in een vochtige ruimte, is daar ook zeker een mogelijkheid voor. Dan wordt er simpelweg gebruik gemaakt van een aantal speciale Gyproc platen. Deze platen zijn geïmpregneerd, zodat de vochtabsorptie verlaagd is. Je kunt dit soort plafond dus overal gebruiken. Als je geïnteresseerd bent in deze nieuwe plafonds, dan kun je eens een kijkje nemen op kcp-spanplafond.be/gyproc-plafond. Hier kun je onder andere foto’s vinden, maar ook informatie over de prijzen en details van het plafond. En voor je het weet heb je een prachtig nieuw plafond in je woning.