juli 13, 2024

Lokaal Woon Advies

Alles over je huis en tuin!

valbeveiliging

Heeft jouw straat al valbeveiliging?

Valbeveiliging is vaak prijzig voor particulieren en daarom een perfect item om als straat of wijk aan te schaffen. Elk jaar hebben wij  rond de kerstperiode een grote kerstboom in de straat van zo’n 5 meter hoog. Voorheen lieten wij deze altijd neerzetten door hoogwerkers, maar sinds wij als straat valbeveiliging hebben aangeschaft kunnen wij het gewoon zelf doen.  Uiteindelijk is het zelfs nog veel goedkoper dan het laten doen door hoogwerkers.

Voor elke gelegenheid

In de bouw en andere beroepen op grote hoogte is het zelfs verplicht om gebruik te maken van valbeveiliging bij hoogtes boven de 2,5 meter. Er wordt ook aangeraden om boven de 2,5 meter geen gebruik meer te maken van ladders omdat dit niet veilig is. Daarnaast is het ook verplicht om gebruik te maken van valbeveiliging als er een vergroot valrisico is.

Niet alleen met kerst maar valbeveiligingook bijvoorbeeld met het uithangen van de vlag is het onmisbaar. Je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen, een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Ook met schilderwerkzaamheden of als de goot schoongemaakt moet worden kan het goed gebruikt worden.

Samen kopen, samen delen

Door de valbeveiliging te kopen samen met de wijk of straat bespaar je een hoop kosten. Door dingen zelf te doen, die je normaal zou laten doen, bespaar je alleen maar meer kosten. Dit is dus een win-win situatie voor de hele straat.

G4s safety solutions biedt nog veel meer veiligheidsoplossingen aan die ook zeker interessant zijn voor particulieren. Naast het kopen van producten kun je deze ook huren. Neem dus snel een kijkje in hun webshop!