juni 20, 2024

Lokaal Woon Advies

Alles over je huis en tuin!

Unieke tegels op Tegels33.nl

Tegels33 is vooral gefocust op unieke tegels. Zodoende vindt u in het assortiment tegels die u nooit eerder heeft gezien. Het aanbod van de tegels die uniek zijn is zo uitgebreid, dat er voor iedereen een geschikte unieke tegel te vinden is! Welke tegels gaat u binnenkort bekijken en bestellen? Houtlook tegels, betonlook tegels, tegels 10×10 of tegels 100×100? Tegels33! Zij bieden allerlei kleuren, formaten, vormen en types aan. Wat uw stijl ook is, bij Tegel33 vindt u zeker een passende tegel!

Wanneer u een unieke tegel heeft gevonden, kunt u ervoor kiezen om deze in het echt te bekijken of te bestellen. Wanneer u de tegel nog niet in het echt hebt gezien, dan raden wij u aan om de showroom van Tegels33.nl te bezoeken. Daar kunt u namelijk tegels in het echt bekijken. Wanneer u de tegel al eens hebt gezien of wanneer u tevreden bent met de online foto’s, dan kunt u ervoor kiezen om online de bestelling door te zetten. Voor degene die de tegels wel wilt bekijken van tevoren, maar de showroom te ver is of simpelweg geen tijd hebben, kunnen er ook voor kiezen om een gratis proeftegel aan te vragen. De tegel wordt vervolgens compleet gratis bij u afgeleverd, wel zo handig toch?

Naast unieke tegels, kunt u ook de webwinkel Sanitair33 bekijken. Net als Tegels33 is Sanitair33 ook een onderdeel van Store33 BV en daar kunt u dan ook allerlei sanitair bekijken. Van mat zwarte toiletten tot aan solid surface baden, zij hebben het allemaal in hun aanbod. Ook kunt u bijvoorbeeld badkamertegels van Tegels33 combineren met sanitair van Sanitair33.nl. Waar gaat u voor kiezen?