juni 20, 2024

Lokaal Woon Advies

Alles over je huis en tuin!

akoestiek

Veel informatie over akoestiek gevonden

akoestiek

Bedrijf voor akoestiek

Voorheen wist ik ongeveer wel wat akoestiek betekende, maar wat het kon doen voor mijn bedrijf, daar had ik geen weet van. Online ben ik gaan lezen over akoestiek. Toen ik een website vond over akoestiek toepassen in kantoren en woningen bijvoorbeeld, wist ik dat ik mij hiermee bezig wilde gaan houden! Zo heb ik een goed bedrijf gevonden dat akoestiek op een mooie manier kan verwerken in ons kantorenpand. De saaie, kale, witte muren en oude ‘kunst’ zijn verleden tijd. Wij hebben nu mooie vilten panelen op de muren en plafonds hangen in de kleuren van onze huisstijl. Deze zorgen ervoor dat geluiden in het pand beter klinken, maar dat er ook een warme zachte sfeer ontstaat. Mensen schijnen zich beter te kunnen concentreren, door dit toe te passen! Wat de definitieve resultaten hiervan zijn, dat moet ik nog ondervinden. Maar dat een van onze bedrijfsdoelen dit jaar gehaald gaat worden, dat is zeker!

akoestiek

Bedrijfsdoelen

Elk jaar bedenken wij voor het kantoor nieuwe bedrijfsdoelen, waar wij dat jaar gezamenlijk aan kunnen werken. Een van de doelen van dit jaar was een gezonde work-life balance creëren en ervoor te zorgen dat iedereen op kantoor zich gelukkiger zou voelen tijdens werktijd. Wij hebben al verschillende consultants op bezoek gehad die ons daarover hebben geïnformeerd. Zodoende hebben wij regelmatig anonieme enquetes, waarmee iedereen zijn ervaring op de werkvloer kan aangeven. Natuurlijk ben ik erg benieuwd wat daar het eind van het jaar uit komt!