juni 20, 2024

Lokaal Woon Advies

Alles over je huis en tuin!

Betaal onder rembours bij Overkapping33.nl

Online een terrasoverkapping bestellen kan riskant zijn. Daarom biedt Overkapping33 betalen onder rembours aan. Je kunt tijdens het online afrekenen van je bestelling kiezen voor bestellen onder rembours. De terrasoverkapping wordt dan zorgeloos bij je thuis geleverd! Je kunt wanneer je tevreden bent met de bestelling het (restant)bedrag afrekenen bij de chauffeur. Een terrasoverkapping bestellen bij Overkapping33.nl is de juiste keuze. De service is uitstekend, je kunt in de showroom de overkappingen bekijken en niet te vergeten, de prijzen zijn erg scherp!

De aanbieder van glazen schuifwanden, terrasoverkapping, de bijbehorende zijwanden en accessoires is Overkapping33.nl. Binnen het aanbod van Overkapping33 vind je de tuinproducten in standaardmaten, maar ook overkappingen en glazen schuifwanden zijn op maat te verkrijgen. Bij Overkapping33 ben je verzekerd van een scherpe prijs, expres bezorging en kwaliteitsproducten. Het assortiment is eenvoudig online te bestellen en te bekijken, maar een bezoek nemen aan de showroom is ook gewoon mogelijk. Je kunt de showroom bezoeken in Venlo. Daar zie je overkappingen en schuifwanden gepresenteerd. Maar ook accessoires zoals zonwering voor op de dakplaten en led verlichting voor de overkapping kun je bekijken. De showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Ben je niet tevreden met de geleverde producten? Geen probleem! Zolang het niet op maat is, kun je het altijd binnen 14 dagen na levering, retourneren bij Overkapping33.nl. De producten worden dan door de transporteur opgehaald, of je kunt ervoor kiezen om het zelf af te geven. Daarnaast wordt er op de terrasoverkapping altijd standaard 5 jaar fabrieksgarantie gegeven. Zo weet je zeker dat, als er iets defect gaat binnen de periode, je het kunt aankaarten bij Overkapping33.nl! Twijfel niet langer en bestel met de uitstekende service voorwaarden eenvoudig en snel op Overkapping33. Heb je nog vragen? Contacteer de klantenservice!