juni 21, 2024

Lokaal Woon Advies

Alles over je huis en tuin!

Jacuzzi met uw smartphone bedienen

U kunt uw jacuzzi tegenwoordig met een smartphone bedienen. Een jacuzzi bij Sanitair33 is voorzien van een Gecko besturingssysteem. Wanneer u deze Gecko systeem uitbreidt met een Gecko web module, kunt u met de Gecko app de jacuzzi bedienen. Zet de jacuzzi aan of uit, geef de gewenste temperatuur aan, kies voor een pomp die u wilt laten draaien en nog veel meer. Een jacuzzi met een web module zorgt voor de optimaal comfort. Wacht niet langer en ga een jacuzzi bij Sanitair33 bekijken met deze opties.

U kunt online een jacuzzi kopen op de webwinkel van Sanitair33.nl. Online hebben ze direct alle jacuzzi’s staan en u kunt dan ook meteen een bestelling plaatsen. Online kiest u al uw gewenste functie van uw jacuzzi en vervolgens stopt u deze in de winkelmand en kunt u meteen uw jacuzzi gaan afrekenen. Online vult u al uw gegevens in, rekent u af en u heeft een jacuzzi bestelt! Een grotendeel van het assortiment van Sanitair33 is direct uit voorraad leverbaar en wordt zodoende binnen 3-5 werkdagen geleverd. Uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om de showroom in Venlo (Limburg, NL) te bezoeken waar u de jacuzzi ook in het echt kunt bekijken en bestellen.

Naast een jacuzzi kopen, kunt u ook nog kiezen om sanitair te bestellen op Sanitair33.nl. Zij bieden u een ruim aanbod van verschillende sanitair producten aan om de complete badkamer aan te kleden. Bekijk o.a. de toiletten, wastafels, spiegels en nog veel meer. Ook hebben ze whirlpools (jacuzzi’s voor binnen) voor in de badkamer. Deze whirlpools kunt u ook bestellen in verschillende modellen. Met meer dan 1000 producten is er voor iedereen de gewenste sanitair te bestellen. In de showroom in Venlo kunt een greep uit het collectie bekijken. Kom verschillende badkamers bekijken en laat u inspireren voor uw badkamer!