juni 21, 2024

Lokaal Woon Advies

Alles over je huis en tuin!

Tumbletrimmer gebruikt voor onze kweek

Sinds dat ik de tumbletrimmer gebruik zie ik het verschil enorm. De planten blijven goed in model zitten en dat kun je merken in de groei. Het lijkt namelijk wel dat de planten een stuk beter groeien vergeleken met een paar weken terug. Zodoende heb ik er toen voor gekozen om deze trimmer wat  vaker in te gaan zetten voor de planten.

Een wat anders

tumbletrimmer

Normaal gesproken kweek ik alleen maar groenten en dat gaat mij erg goed af. Nu wilde ik mijn kweek uit gaan breiden met andere soorten. Het liefst ga ik aardbeien kweken, alleen is dat een flinke taak om uit te voeren. Voordat er een plant gaat groeien duurt het wel even. Dan heb ik het nog niet gehad over het klimaat waarin deze planten moeten staan. Kortom een flinke taak om dit goed uit te voeren.

Plezier met mijn tumbletrimmer

Als jij net zoals ik een enthousiaste kweker bent, dan raad ik je aan om eens op de website van De Hobbykweker te kijken. Op deze website vind je namelijk alles wat je nodig hebt om goed en leuk te kunnen kweken. Bovendien zijn de kosten die dit bedrijf hanteert zeer aan de lage kant.